E. AKEL And S. ALEMDAR, "Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, pp.999-1005, 2016
AKEL, E. And ALEMDAR, S. 2016. Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11 , 999-1005.
AKEL, E., & ALEMDAR, S., (2016). Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi. Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, 999-1005.
AKEL, ENİSE, And SÜLEYMAN ALEMDAR. "Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi," Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, 999-1005, 2016
AKEL, ENİSE And ALEMDAR, SÜLEYMAN. "Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, pp.999-1005, 2016
AKEL, E. And ALEMDAR, S. (2016) . "Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi." Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi , vol.4, no.11, pp.999-1005.
@article{article, author={ENİSE AKEL And author={SÜLEYMAN ALEMDAR}, title={Van da Tüketime Sunulan Feta Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi}, journal={Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2016, pages={999-1005} }