E. HASTAOĞLU And İ. T. ŞEKER, "Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.1, pp.660-669, 2020
HASTAOĞLU, E. And ŞEKER, İ. T. 2020. Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.1 , 660-669.
HASTAOĞLU, E., & ŞEKER, İ. T., (2020). Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.1, 660-669.
HASTAOĞLU, EMRE, And İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER. "Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.1, 660-669, 2020
HASTAOĞLU, EMRE And ŞEKER, İBRAHİM T. . "Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.1, pp.660-669, 2020
HASTAOĞLU, E. And ŞEKER, İ. T. (2020) . "Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.1, pp.660-669.
@article{article, author={EMRE HASTAOĞLU And author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={Kuzu Etinin Türk Mutfak Kültüründeki Yeri}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={660-669} }