M. GÖKSEL SARAÇ Et Al. , "FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI," International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V , Turkey, 2023
GÖKSEL SARAÇ, M. Et Al. 2023. FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI. International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V , (Turkey).
GÖKSEL SARAÇ, M., DEDEBAŞ, T., & CAN, Ö. P., (2023). FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI . International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Turkey
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM, TUĞBA DEDEBAŞ, And ÖZLEM PELİN CAN. "FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI," International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Turkey, 2023
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. Et Al. "FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI." International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V , Turkey, 2023
GÖKSEL SARAÇ, M. DEDEBAŞ, T. And CAN, Ö. P. (2023) . "FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI." International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERYEM GÖKSEL SARAÇ Et Al. }, title={FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI}, congress name={International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V}, city={}, country={Turkey}, year={2023}}