T. CEBECİ Et Al. , "Kesim Tüketim Dönemleri Arasındaki Koyun Karkaslarında Meydana Gelen Doku Kayıplarının Güvenli Kırmızı Et Tüketimi Üzerine Etkileri," Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
CEBECİ, T. Et Al. 2015. Kesim Tüketim Dönemleri Arasındaki Koyun Karkaslarında Meydana Gelen Doku Kayıplarının Güvenli Kırmızı Et Tüketimi Üzerine Etkileri. Gıda Güvenliği Kongresi , (Turkey).
CEBECİ, T., KIRK, K., & GÜRSOY, N., (2015). Kesim Tüketim Dönemleri Arasındaki Koyun Karkaslarında Meydana Gelen Doku Kayıplarının Güvenli Kırmızı Et Tüketimi Üzerine Etkileri . Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey
CEBECİ, TUĞBA, KADİR KIRK, And NEVCİHAN GÜRSOY. "Kesim Tüketim Dönemleri Arasındaki Koyun Karkaslarında Meydana Gelen Doku Kayıplarının Güvenli Kırmızı Et Tüketimi Üzerine Etkileri," Gıda Güvenliği Kongresi, Turkey, 2015
CEBECİ, TUĞBA Et Al. "Kesim Tüketim Dönemleri Arasındaki Koyun Karkaslarında Meydana Gelen Doku Kayıplarının Güvenli Kırmızı Et Tüketimi Üzerine Etkileri." Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey, 2015
CEBECİ, T. KIRK, K. And GÜRSOY, N. (2015) . "Kesim Tüketim Dönemleri Arasındaki Koyun Karkaslarında Meydana Gelen Doku Kayıplarının Güvenli Kırmızı Et Tüketimi Üzerine Etkileri." Gıda Güvenliği Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA CEBECİ Et Al. }, title={Kesim Tüketim Dönemleri Arasındaki Koyun Karkaslarında Meydana Gelen Doku Kayıplarının Güvenli Kırmızı Et Tüketimi Üzerine Etkileri}, congress name={Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}