T. ÇELİK ŞEKER And E. B. BİÇER, "Sağlık Turizmi İşletmelerinde HACCP Kalite Standardının Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama," Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, pp.74-95, 2022
ÇELİK ŞEKER, T. And BİÇER, E. B. 2022. Sağlık Turizmi İşletmelerinde HACCP Kalite Standardının Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama. Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1 , 74-95.
ÇELİK ŞEKER, T., & BİÇER, E. B., (2022). Sağlık Turizmi İşletmelerinde HACCP Kalite Standardının Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama. Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, 74-95.
ÇELİK ŞEKER, TAYCAN, And ENİS BAHA BİÇER. "Sağlık Turizmi İşletmelerinde HACCP Kalite Standardının Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama," Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, 74-95, 2022
ÇELİK ŞEKER, TAYCAN Ç. And BİÇER, ENİS B. . "Sağlık Turizmi İşletmelerinde HACCP Kalite Standardının Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama." Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, pp.74-95, 2022
ÇELİK ŞEKER, T. And BİÇER, E. B. (2022) . "Sağlık Turizmi İşletmelerinde HACCP Kalite Standardının Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama." Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.5, no.1, pp.74-95.
@article{article, author={TAYCAN ÇELİK ŞEKER And author={ENİS BAHA BİÇER}, title={Sağlık Turizmi İşletmelerinde HACCP Kalite Standardının Değerlendirilmesi: Termal Turizm İşletmelerinde Bir Uygulama}, journal={Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={74-95} }