M. ATAŞ Et Al. , "Sivas İl Merkezinde Satışa Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Brucella Bakterileri Yönünden İncelenmesi," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.64, no.2, pp.9-14, 2007
ATAŞ, M. Et Al. 2007. Sivas İl Merkezinde Satışa Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Brucella Bakterileri Yönünden İncelenmesi. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.64, no.2 , 9-14.
ATAŞ, M., POYRAZ, Ö., ALİM, A., ATAŞ, A. D., & ÇELİK, A., (2007). Sivas İl Merkezinde Satışa Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Brucella Bakterileri Yönünden İncelenmesi. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.64, no.2, 9-14.
ATAŞ, MEHMET Et Al. "Sivas İl Merkezinde Satışa Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Brucella Bakterileri Yönünden İncelenmesi," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.64, no.2, 9-14, 2007
ATAŞ, MEHMET Et Al. "Sivas İl Merkezinde Satışa Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Brucella Bakterileri Yönünden İncelenmesi." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.64, no.2, pp.9-14, 2007
ATAŞ, M. Et Al. (2007) . "Sivas İl Merkezinde Satışa Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Brucella Bakterileri Yönünden İncelenmesi." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , vol.64, no.2, pp.9-14.
@article{article, author={MEHMET ATAŞ Et Al. }, title={Sivas İl Merkezinde Satışa Sunulan Taze ve Salamura Beyaz Peynirlerin Brucella Bakterileri Yönünden İncelenmesi}, journal={Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi}, year=2007, pages={9-14} }