D. CANKÜL Et Al. , "Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.3, pp.522-539, 2021
CANKÜL, D. Et Al. 2021. Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.3 , 522-539.
CANKÜL, D., KURT, A., & KIZILTAŞ, M. Ç., (2021). Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.3, 522-539.
CANKÜL, DURAN, ANIL KURT, And MUSTAFA ÇAĞATAY KIZILTAŞ. "Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği," Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.3, 522-539, 2021
CANKÜL, DURAN Et Al. "Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.3, pp.522-539, 2021
CANKÜL, D. KURT, A. And KIZILTAŞ, M. Ç. (2021) . "Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği." Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , vol.5, no.3, pp.522-539.
@article{article, author={DURAN CANKÜL Et Al. }, title={Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, year=2021, pages={522-539} }