İ. T. Şeker, "Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical andSensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1196-1205, 2020
Şeker, İ. T. 2020. Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical andSensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2 , 1196-1205.
Şeker, İ. T., (2020). Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical andSensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, 1196-1205.
Şeker, İBRAHİM. "Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical andSensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, 1196-1205, 2020
Şeker, İBRAHİM T. . "Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical andSensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1196-1205, 2020
Şeker, İ. T. (2020) . "Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical andSensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1196-1205.
@article{article, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={Meyan Şerbeti ile Yapılan Sünger Keklerin Fiziksel ve Duyusal Özellikleri (Physical andSensory Properties of Sponge Cakes Made with Licorice Sherbet)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={1196-1205} }