M. YILMAZ, "Atalık Yerel Buğdayların Yöresel Mutfaktaki Yeri: Üveyik Buğdayı ve Tokat Mutfağı (THE PLACE OF ANCESTRAL-LOCAL-WHEAT TYPES IN THE LOCAL KITCHEN: ÜVEYİK WHEAT AND TOKAT CUISINE)," TOKAT SEMPOZYUMU V , Tokat, Turkey, pp.375-399, 2022
YILMAZ, M. 2022. Atalık Yerel Buğdayların Yöresel Mutfaktaki Yeri: Üveyik Buğdayı ve Tokat Mutfağı (THE PLACE OF ANCESTRAL-LOCAL-WHEAT TYPES IN THE LOCAL KITCHEN: ÜVEYİK WHEAT AND TOKAT CUISINE). TOKAT SEMPOZYUMU V , (Tokat, Turkey), 375-399.
YILMAZ, M., (2022). Atalık Yerel Buğdayların Yöresel Mutfaktaki Yeri: Üveyik Buğdayı ve Tokat Mutfağı (THE PLACE OF ANCESTRAL-LOCAL-WHEAT TYPES IN THE LOCAL KITCHEN: ÜVEYİK WHEAT AND TOKAT CUISINE) . TOKAT SEMPOZYUMU V (pp.375-399). Tokat, Turkey
YILMAZ, MERAL. "Atalık Yerel Buğdayların Yöresel Mutfaktaki Yeri: Üveyik Buğdayı ve Tokat Mutfağı (THE PLACE OF ANCESTRAL-LOCAL-WHEAT TYPES IN THE LOCAL KITCHEN: ÜVEYİK WHEAT AND TOKAT CUISINE)," TOKAT SEMPOZYUMU V, Tokat, Turkey, 2022
YILMAZ, MERAL. "Atalık Yerel Buğdayların Yöresel Mutfaktaki Yeri: Üveyik Buğdayı ve Tokat Mutfağı (THE PLACE OF ANCESTRAL-LOCAL-WHEAT TYPES IN THE LOCAL KITCHEN: ÜVEYİK WHEAT AND TOKAT CUISINE)." TOKAT SEMPOZYUMU V , Tokat, Turkey, pp.375-399, 2022
YILMAZ, M. (2022) . "Atalık Yerel Buğdayların Yöresel Mutfaktaki Yeri: Üveyik Buğdayı ve Tokat Mutfağı (THE PLACE OF ANCESTRAL-LOCAL-WHEAT TYPES IN THE LOCAL KITCHEN: ÜVEYİK WHEAT AND TOKAT CUISINE)." TOKAT SEMPOZYUMU V , Tokat, Turkey, pp.375-399.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERAL YILMAZ}, title={Atalık Yerel Buğdayların Yöresel Mutfaktaki Yeri: Üveyik Buğdayı ve Tokat Mutfağı (THE PLACE OF ANCESTRAL-LOCAL-WHEAT TYPES IN THE LOCAL KITCHEN: ÜVEYİK WHEAT AND TOKAT CUISINE)}, congress name={TOKAT SEMPOZYUMU V}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2022}, pages={375-399} }