E. NARLIÇAY Et Al. , "FAST-FOOD TÜKETİMİNİN ÜREME ÜZERİNE ETKİSİ," 5. ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ , vol.5, Ankara, Turkey, pp.469-470, 2022
NARLIÇAY, E. Et Al. 2022. FAST-FOOD TÜKETİMİNİN ÜREME ÜZERİNE ETKİSİ. 5. ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ , (Ankara, Turkey), 469-470.
NARLIÇAY, E., AĞAOĞLU, S., & NARLIÇAY, S., (2022). FAST-FOOD TÜKETİMİNİN ÜREME ÜZERİNE ETKİSİ . 5. ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ (pp.469-470). Ankara, Turkey
NARLIÇAY, ESRA, SEMA AĞAOĞLU, And SALİH NARLIÇAY. "FAST-FOOD TÜKETİMİNİN ÜREME ÜZERİNE ETKİSİ," 5. ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ, Ankara, Turkey, 2022
NARLIÇAY, ESRA Et Al. "FAST-FOOD TÜKETİMİNİN ÜREME ÜZERİNE ETKİSİ." 5. ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.469-470, 2022
NARLIÇAY, E. AĞAOĞLU, S. And NARLIÇAY, S. (2022) . "FAST-FOOD TÜKETİMİNİN ÜREME ÜZERİNE ETKİSİ." 5. ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.469-470.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA NARLIÇAY Et Al. }, title={FAST-FOOD TÜKETİMİNİN ÜREME ÜZERİNE ETKİSİ}, congress name={5. ULUSLARARASI FEN BİLİMLERİ VE İNOVASYON KONGRESİ}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2022}, pages={469-470} }