M. ATAŞ Et Al. , "Sivas il merkezinde satışa sunulan taze ve salamura beyaz peynirlerin brucella bakterileri yönünden incelenmesi," Türk hijyen ve deneysel biyoloji dergisi , 2007
ATAŞ, M. Et Al. 2007. Sivas il merkezinde satışa sunulan taze ve salamura beyaz peynirlerin brucella bakterileri yönünden incelenmesi. Türk hijyen ve deneysel biyoloji dergisi .
ATAŞ, M., POYRAZ, Ö., ALİM, A., ATAŞ, A. D., & ÇELİK, A., (2007). Sivas il merkezinde satışa sunulan taze ve salamura beyaz peynirlerin brucella bakterileri yönünden incelenmesi. Türk hijyen ve deneysel biyoloji dergisi .
ATAŞ, MEHMET Et Al. "Sivas il merkezinde satışa sunulan taze ve salamura beyaz peynirlerin brucella bakterileri yönünden incelenmesi," Türk hijyen ve deneysel biyoloji dergisi , 2007
ATAŞ, MEHMET Et Al. "Sivas il merkezinde satışa sunulan taze ve salamura beyaz peynirlerin brucella bakterileri yönünden incelenmesi." Türk hijyen ve deneysel biyoloji dergisi , 2007
ATAŞ, M. Et Al. (2007) . "Sivas il merkezinde satışa sunulan taze ve salamura beyaz peynirlerin brucella bakterileri yönünden incelenmesi." Türk hijyen ve deneysel biyoloji dergisi .
@article{article, author={MEHMET ATAŞ Et Al. }, title={Sivas il merkezinde satışa sunulan taze ve salamura beyaz peynirlerin brucella bakterileri yönünden incelenmesi}, journal={Türk hijyen ve deneysel biyoloji dergisi}, year=2007}