E. DİNÇER, "Sivas İlinde Üretilen Peskütan Yoğurdunun Mikrobiyolojik Kalitesinin Değerlendirilmesi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, pp.2626-2638, 2020
DİNÇER, E. 2020. Sivas İlinde Üretilen Peskütan Yoğurdunun Mikrobiyolojik Kalitesinin Değerlendirilmesi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4 , 2626-2638.
DİNÇER, E., (2020). Sivas İlinde Üretilen Peskütan Yoğurdunun Mikrobiyolojik Kalitesinin Değerlendirilmesi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, 2626-2638.
DİNÇER, EMİNE. "Sivas İlinde Üretilen Peskütan Yoğurdunun Mikrobiyolojik Kalitesinin Değerlendirilmesi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, 2626-2638, 2020
DİNÇER, EMİNE. "Sivas İlinde Üretilen Peskütan Yoğurdunun Mikrobiyolojik Kalitesinin Değerlendirilmesi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, pp.2626-2638, 2020
DİNÇER, E. (2020) . "Sivas İlinde Üretilen Peskütan Yoğurdunun Mikrobiyolojik Kalitesinin Değerlendirilmesi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.4, pp.2626-2638.
@article{article, author={EMİNE DİNÇER}, title={Sivas İlinde Üretilen Peskütan Yoğurdunun Mikrobiyolojik Kalitesinin Değerlendirilmesi}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={2626-2638} }