S. ÖYKE Et Al. , "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan GübreUygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve KaliteÖzelliklerine Etkisi," Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.177-185, 2019
ÖYKE, S. Et Al. 2019. Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan GübreUygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve KaliteÖzelliklerine Etkisi. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2 , 177-185.
ÖYKE, S., YILDIZ, E., & SÜMBÜL, A., (2019). Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan GübreUygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve KaliteÖzelliklerine Etkisi. Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 177-185.
ÖYKE, Sevgi, ERCAN YILDIZ, And AHMET SÜMBÜL. "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan GübreUygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve KaliteÖzelliklerine Etkisi," Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, 177-185, 2019
ÖYKE, Sevgi Et Al. "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan GübreUygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve KaliteÖzelliklerine Etkisi." Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.177-185, 2019
ÖYKE, S. YILDIZ, E. And SÜMBÜL, A. (2019) . "Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan GübreUygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve KaliteÖzelliklerine Etkisi." Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.14, no.2, pp.177-185.
@article{article, author={Sevgi ÖYKE Et Al. }, title={Armutta (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Chojuro) Yapraktan GübreUygulamasının Bitkisel Gelişim, Meyve Verim ve KaliteÖzelliklerine Etkisi}, journal={Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={177-185} }