E. HASTAOĞLU, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Sivas Yöresel Yiyeceklerinin Gastronomi Turizmine Etkileri Üzerine Bilgi Düzeylerinin Araştırılması," 5th International West Asia Congress Of Tourism Research , Van, Turkey, pp.110-111, 2021
HASTAOĞLU, E. 2021. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Sivas Yöresel Yiyeceklerinin Gastronomi Turizmine Etkileri Üzerine Bilgi Düzeylerinin Araştırılması. 5th International West Asia Congress Of Tourism Research , (Van, Turkey), 110-111.
HASTAOĞLU, E., (2021). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Sivas Yöresel Yiyeceklerinin Gastronomi Turizmine Etkileri Üzerine Bilgi Düzeylerinin Araştırılması . 5th International West Asia Congress Of Tourism Research (pp.110-111). Van, Turkey
HASTAOĞLU, EMRE. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Sivas Yöresel Yiyeceklerinin Gastronomi Turizmine Etkileri Üzerine Bilgi Düzeylerinin Araştırılması," 5th International West Asia Congress Of Tourism Research, Van, Turkey, 2021
HASTAOĞLU, EMRE. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Sivas Yöresel Yiyeceklerinin Gastronomi Turizmine Etkileri Üzerine Bilgi Düzeylerinin Araştırılması." 5th International West Asia Congress Of Tourism Research , Van, Turkey, pp.110-111, 2021
HASTAOĞLU, E. (2021) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Sivas Yöresel Yiyeceklerinin Gastronomi Turizmine Etkileri Üzerine Bilgi Düzeylerinin Araştırılması." 5th International West Asia Congress Of Tourism Research , Van, Turkey, pp.110-111.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU}, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Sivas Yöresel Yiyeceklerinin Gastronomi Turizmine Etkileri Üzerine Bilgi Düzeylerinin Araştırılması}, congress name={5th International West Asia Congress Of Tourism Research}, city={Van}, country={Turkey}, year={2021}, pages={110-111} }