İ. T. Şeker Et Al. , "Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, pp.2087-2101, 2020
Şeker, İ. T. Et Al. 2020. Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3 , 2087-2101.
Şeker, İ. T., Hastaoğlu, E., & Göksel Saraç, M., (2020). Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, 2087-2101.
Şeker, İBRAHİM, EMRE HASTAOĞLU, And MERYEM GÖKSEL SARAÇ. "Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, 2087-2101, 2020
Şeker, İBRAHİM T. Et Al. "Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, pp.2087-2101, 2020
Şeker, İ. T. Hastaoğlu, E. And Göksel Saraç, M. (2020) . "Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.3, pp.2087-2101.
@article{article, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER Et Al. }, title={Farklı Aromatik Bitkilerle Marine Edilip Vakumlanarak Saklanan Dana EtlerininBazı Özelliklerinin İncelenmesi}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={2087-2101} }