N. M. KEKLİK Et Al. , "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
KEKLİK, N. M. Et Al. 2012. Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey).
KEKLİK, N. M., DEVELİ IŞIKLI, N., & BİÇER, E. B., (2012). Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey
KEKLİK, NENE, NURSEL DEVELİ IŞIKLI, And ESEN BİLGE BİÇER. "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
KEKLİK, NENE M. Et Al. "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, 2012
KEKLİK, N. M. DEVELİ IŞIKLI, N. And BİÇER, E. B. (2012) . "Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NENE MELTEM KEKLİK Et Al. }, title={Gıdaların raf ömrünün duyusal olarak belirlenmesinde Weibull tehlike yönteminin uygulanması}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}}