F. TUĞUT Et Al. , "Farklı İçeceklerin Silikon Esaslı Yumuşak Astar Maddesi ile Kaide Rezini Arasındaki Bağlanma Direncine Etkisi," Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.22, no.2, pp.104-109, 2016
TUĞUT, F. Et Al. 2016. Farklı İçeceklerin Silikon Esaslı Yumuşak Astar Maddesi ile Kaide Rezini Arasındaki Bağlanma Direncine Etkisi. Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.22, no.2 , 104-109.
TUĞUT, F., COŞKUN, M. E., & AKIN, H., (2016). Farklı İçeceklerin Silikon Esaslı Yumuşak Astar Maddesi ile Kaide Rezini Arasındaki Bağlanma Direncine Etkisi. Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.22, no.2, 104-109.
TUĞUT, FAİK, MEHMET EMRE COŞKUN, And HAKAN AKIN. "Farklı İçeceklerin Silikon Esaslı Yumuşak Astar Maddesi ile Kaide Rezini Arasındaki Bağlanma Direncine Etkisi," Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.22, no.2, 104-109, 2016
TUĞUT, FAİK Et Al. "Farklı İçeceklerin Silikon Esaslı Yumuşak Astar Maddesi ile Kaide Rezini Arasındaki Bağlanma Direncine Etkisi." Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.22, no.2, pp.104-109, 2016
TUĞUT, F. COŞKUN, M. E. And AKIN, H. (2016) . "Farklı İçeceklerin Silikon Esaslı Yumuşak Astar Maddesi ile Kaide Rezini Arasındaki Bağlanma Direncine Etkisi." Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi , vol.22, no.2, pp.104-109.
@article{article, author={FAİK TUĞUT Et Al. }, title={Farklı İçeceklerin Silikon Esaslı Yumuşak Astar Maddesi ile Kaide Rezini Arasındaki Bağlanma Direncine Etkisi}, journal={Türkiye Klinikleri Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi}, year=2016, pages={104-109} }