E. B. Sur And Ş. Karabıyıklı Çiçek, "CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ," GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.4, pp.971-979, 2021
Sur, E. B. And Karabıyıklı Çiçek, Ş. 2021. CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ. GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.4 , 971-979.
Sur, E. B., & Karabıyıklı Çiçek, Ş., (2021). CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ. GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.4, 971-979.
Sur, ESEN, And Şeniz Karabıyıklı Çiçek. "CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ," GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.4, 971-979, 2021
Sur, ESEN B. And Karabıyıklı Çiçek, Şeniz K. . "CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ." GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.4, pp.971-979, 2021
Sur, E. B. And Karabıyıklı Çiçek, Ş. (2021) . "CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ." GIDA THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.4, pp.971-979.
@article{article, author={ESEN BİLGE BİÇER And author={Şeniz Karabıyıklı Çiçek}, title={CHIA TOHUMUNUN KİMYASAL, ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİ}, journal={GIDA THE JOURNAL OF FOOD}, year=2021, pages={971-979} }