Ü. A. GÜLER, "SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE OLAN ETKİLERİ," INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES , Turkey, pp.420-423, 2022
GÜLER, Ü. A. 2022. SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE OLAN ETKİLERİ. INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES , (Turkey), 420-423.
GÜLER, Ü. A., (2022). SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE OLAN ETKİLERİ . INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES (pp.420-423). , Turkey
GÜLER, ÜLKER. "SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE OLAN ETKİLERİ," INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Turkey, 2022
GÜLER, ÜLKER A. . "SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE OLAN ETKİLERİ." INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES , Turkey, pp.420-423, 2022
GÜLER, Ü. A. (2022) . "SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE OLAN ETKİLERİ." INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES , Turkey, pp.420-423.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜLKER ASLI GÜLER}, title={SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE OLAN ETKİLERİ}, congress name={INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES}, city={}, country={Turkey}, year={2022}, pages={420-423} }