S. AĞAOĞLU Et Al. , "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri," In SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , Ankara: Gece Kitaplığı, 2021, pp.27-42.
AĞAOĞLU, S. Et Al. Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri. 2021. In SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , Gece Kitaplığı, Ankara, 27-42.
AĞAOĞLU, S., ŞAHİN, S., & DEMİR, T., (2021). Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri. SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV (pp.27-42), Ankara: Gece Kitaplığı.
AĞAOĞLU, SEMA, SEYDA ŞAHİN, And TUĞBA DEMİR. "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri." In SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , 27-42. Ankara: Gece Kitaplığı, 2021
AĞAOĞLU, SEMA Et Al. "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri." SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV , Gece Kitaplığı, 2021, pp.27-42.
AĞAOĞLU, S. ŞAHİN, S. And DEMİR, T. (2021) "Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri", SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV . Ankara: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={SEMA AĞAOĞLU Et Al. }, chaptertitle={Fonksiyonel Gıda Olarak Arı Ürünleri: Özellikleri ve Sağlık Üzerindeki Etkileri}, booktitle={ SAĞLIK BİLİMLERİNDE ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER IV}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2021} }