R. BÖLÜKBAŞ, "Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji," In Gastronomi ve Teknoloji , Ankara: Detay Yayıncılık, 2022, pp.1-13.
BÖLÜKBAŞ, R. Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji. 2022. In Gastronomi ve Teknoloji , Detay Yayıncılık, Ankara, 1-13.
BÖLÜKBAŞ, R., (2022). Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji. Gastronomi ve Teknoloji (pp.1-13), Ankara: Detay Yayıncılık.
BÖLÜKBAŞ, RABİA. "Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji." In Gastronomi ve Teknoloji , 1-13. Ankara: Detay Yayıncılık, 2022
BÖLÜKBAŞ, RABİA. "Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji." Gastronomi ve Teknoloji , Detay Yayıncılık, 2022, pp.1-13.
BÖLÜKBAŞ, R. (2022) "Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji", Gastronomi ve Teknoloji . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={RABİA BÖLÜKBAŞ}, chaptertitle={Alternatif Protein Kaynakları ve Teknoloji}, booktitle={ Gastronomi ve Teknoloji}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }