E. Demircioğlu, "Nowruz Festival in Turkish World Gastronomy; Example of Kyrgyzstan," 19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , Baku, Azerbaijan, pp.45, 2021
Demircioğlu, E. 2021. Nowruz Festival in Turkish World Gastronomy; Example of Kyrgyzstan. 19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , (Baku, Azerbaijan), 45.
Demircioğlu, E., (2021). Nowruz Festival in Turkish World Gastronomy; Example of Kyrgyzstan . 19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (pp.45). Baku, Azerbaijan
Demircioğlu, ESRA. "Nowruz Festival in Turkish World Gastronomy; Example of Kyrgyzstan," 19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Baku, Azerbaijan, 2021
Demircioğlu, ESRA D. . "Nowruz Festival in Turkish World Gastronomy; Example of Kyrgyzstan." 19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , Baku, Azerbaijan, pp.45, 2021
Demircioğlu, E. (2021) . "Nowruz Festival in Turkish World Gastronomy; Example of Kyrgyzstan." 19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , Baku, Azerbaijan, p.45.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESRA DEMİRCİOĞLU YILMAZ}, title={Nowruz Festival in Turkish World Gastronomy; Example of Kyrgyzstan}, congress name={19. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi}, city={Baku}, country={Azerbaijan}, year={2021}, pages={45} }