A. ZARALIOĞLU Et Al. , "KİMYASAL İNTERESTERİFİKASYON YOLUYLA ÜRETİLMİŞ YAĞLARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ," 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2019
ZARALIOĞLU, A. Et Al. 2019. KİMYASAL İNTERESTERİFİKASYON YOLUYLA ÜRETİLMİŞ YAĞLARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ. 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , (Turkey).
ZARALIOĞLU, A., BAYAZIT, G., & AKTAŞ, A. B., (2019). KİMYASAL İNTERESTERİFİKASYON YOLUYLA ÜRETİLMİŞ YAĞLARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ . 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey
ZARALIOĞLU, AYŞEGÜL, GAMZENUR BAYAZIT, And AYŞE BURCU AKTAŞ. "KİMYASAL İNTERESTERİFİKASYON YOLUYLA ÜRETİLMİŞ YAĞLARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ," 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Turkey, 2019
ZARALIOĞLU, AYŞEGÜL Et Al. "KİMYASAL İNTERESTERİFİKASYON YOLUYLA ÜRETİLMİŞ YAĞLARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ." 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey, 2019
ZARALIOĞLU, A. BAYAZIT, G. And AKTAŞ, A. B. (2019) . "KİMYASAL İNTERESTERİFİKASYON YOLUYLA ÜRETİLMİŞ YAĞLARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ." 10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞEGÜL ZARALIOĞLU Et Al. }, title={KİMYASAL İNTERESTERİFİKASYON YOLUYLA ÜRETİLMİŞ YAĞLARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ}, congress name={10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2019}}