O. KAHRAMAN Et Al. , "KÖPEK MAMASINA KATILAN BİTKİSEL KARIŞIMLARIN OKSİDASYON VE LEZZET ÜZERİNE ETKİLERİ," 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi , Afyon, Turkey, 2021
KAHRAMAN, O. Et Al. 2021. KÖPEK MAMASINA KATILAN BİTKİSEL KARIŞIMLARIN OKSİDASYON VE LEZZET ÜZERİNE ETKİLERİ. 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi , (Afyon, Turkey).
KAHRAMAN, O., Uludağ, M., İNAL, F., ALATAŞ, M. S., ÖZBİLGİN, A., Kucur, M. A., ... Pirinç, A.(2021). KÖPEK MAMASINA KATILAN BİTKİSEL KARIŞIMLARIN OKSİDASYON VE LEZZET ÜZERİNE ETKİLERİ . 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Afyon, Turkey
KAHRAMAN, OĞUZHAN Et Al. "KÖPEK MAMASINA KATILAN BİTKİSEL KARIŞIMLARIN OKSİDASYON VE LEZZET ÜZERİNE ETKİLERİ," 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi, Afyon, Turkey, 2021
KAHRAMAN, OĞUZHAN Et Al. "KÖPEK MAMASINA KATILAN BİTKİSEL KARIŞIMLARIN OKSİDASYON VE LEZZET ÜZERİNE ETKİLERİ." 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi , Afyon, Turkey, 2021
KAHRAMAN, O. Et Al. (2021) . "KÖPEK MAMASINA KATILAN BİTKİSEL KARIŞIMLARIN OKSİDASYON VE LEZZET ÜZERİNE ETKİLERİ." 4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi , Afyon, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OĞUZHAN KAHRAMAN Et Al. }, title={KÖPEK MAMASINA KATILAN BİTKİSEL KARIŞIMLARIN OKSİDASYON VE LEZZET ÜZERİNE ETKİLERİ}, congress name={4. Uluslararası Uygulamalı Bilimler Kongresi}, city={Afyon}, country={Turkey}, year={2021}}