M. GÖKSEL SARAÇ Et Al. , "Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.331-344, 2023
GÖKSEL SARAÇ, M. Et Al. 2023. Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2 , 331-344.
GÖKSEL SARAÇ, M., ASLAN TÜRKER, D., & DOĞAN, M., (2023). Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi. Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, 331-344.
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM, DUYGU ASLAN TÜRKER, And MAHMUT DOĞAN. "Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi," Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, 331-344, 2023
GÖKSEL SARAÇ, MERYEM G. Et Al. "Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.331-344, 2023
GÖKSEL SARAÇ, M. ASLAN TÜRKER, D. And DOĞAN, M. (2023) . "Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi." Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) , vol.38, no.2, pp.331-344.
@article{article, author={MERYEM GÖKSEL SARAÇ Et Al. }, title={Keçiboynuzu Unu ile Zenginleştirilmiş Glutensiz Keklerin Tekstürel Özellikleri ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi}, journal={Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online)}, year=2023, pages={331-344} }