T. DEDEBAŞ Et Al. , "Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri," International Online Conferences on Engineering and Natural Science , Turkey, pp.147, 2021
DEDEBAŞ, T. Et Al. 2021. Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri. International Online Conferences on Engineering and Natural Science , (Turkey), 147.
DEDEBAŞ, T., GÜNER, S., GÖKSEL SARAÇ, M., & EKİZ ÜNSAL, T., (2021). Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri . International Online Conferences on Engineering and Natural Science (pp.147). , Turkey
DEDEBAŞ, TUĞBA Et Al. "Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri," International Online Conferences on Engineering and Natural Science, Turkey, 2021
DEDEBAŞ, TUĞBA Et Al. "Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri." International Online Conferences on Engineering and Natural Science , Turkey, pp.147, 2021
DEDEBAŞ, T. Et Al. (2021) . "Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri." International Online Conferences on Engineering and Natural Science , Turkey, p.147.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA DEDEBAŞ Et Al. }, title={Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri}, congress name={International Online Conferences on Engineering and Natural Science}, city={}, country={Turkey}, year={2021}, pages={147} }