T. DEMİR Et Al. , "Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, 2015
DEMİR, T. Et Al. 2015. Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey).
DEMİR, T., USAL, G., & AKPINAR, Ö., (2015). Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri. . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey
DEMİR, TUĞBA, GÜLSEN USAL, And ÖZLEM AKPINAR. "Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
DEMİR, TUĞBA Et Al. "Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, 2015
DEMİR, T. USAL, G. And AKPINAR, Ö. (2015) . "Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA DEMİR Et Al. }, title={Buğday Sapı Alkali Hidrolizatlarının Antimikrobiyal ve Antifungal Özellikleri.}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}}