E. HASTAOĞLU Et Al. , "Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi," 2nd International Conference on Innovative Academic Studies , Konya, Turkey, 2023
HASTAOĞLU, E. Et Al. 2023. Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi. 2nd International Conference on Innovative Academic Studies , (Konya, Turkey).
HASTAOĞLU, E., KELEK, Z., & ÇAPAR, D., (2023). Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi . 2nd International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Turkey
HASTAOĞLU, EMRE, ZEYNEP KELEK, And DİLARA ÇAPAR. "Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi," 2nd International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Turkey, 2023
HASTAOĞLU, EMRE Et Al. "Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi." 2nd International Conference on Innovative Academic Studies , Konya, Turkey, 2023
HASTAOĞLU, E. KELEK, Z. And ÇAPAR, D. (2023) . "Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi." 2nd International Conference on Innovative Academic Studies , Konya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU Et Al. }, title={Çikolata Yapımında Farklı Yağların Kullanım İmkânı Belirlenmesi}, congress name={2nd International Conference on Innovative Academic Studies}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2023}}