H. YETİM Et Al. , "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri," Gıda , vol.35, no.3, pp.205-210, 2010
YETİM, H. Et Al. 2010. Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri. Gıda , vol.35, no.3 , 205-210.
YETİM, H., ÖZTÜRK, İ., TÖRNÜK, F., SAĞDIÇ, O., & HAYTA, M., (2010). Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri. Gıda , vol.35, no.3, 205-210.
YETİM, HASAN Et Al. "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri," Gıda , vol.35, no.3, 205-210, 2010
YETİM, HASAN Et Al. "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri." Gıda , vol.35, no.3, pp.205-210, 2010
YETİM, H. Et Al. (2010) . "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri." Gıda , vol.35, no.3, pp.205-210.
@article{article, author={HASAN YETİM Et Al. }, title={Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri}, journal={Gıda}, year=2010, pages={205-210} }