E. HASTAOĞLU And Ş. TAŞÇI, "ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ," GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.191-199, 2023
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. 2023. ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ. GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (İstanbul, Turkey), 191-199.
HASTAOĞLU, E., & TAŞÇI, Ş., (2023). ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ . GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS (pp.191-199). İstanbul, Turkey
HASTAOĞLU, EMRE, And ŞEFAHAT TAŞÇI. "ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ," GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 2023
HASTAOĞLU, EMRE And TAŞÇI, ŞEFAHAT. "ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ." GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.191-199, 2023
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. (2023) . "ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ." GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.191-199.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU And author={ŞEFAHAT TAŞÇI}, title={ET VE KEMİK SUYUNUN BESLENMEDEKİ VE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ}, congress name={GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2023}, pages={191-199} }