E. B. Biçer And N. Develi Işıklı, "Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
Biçer, E. B. And Develi Işıklı, N. 2012. Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey).
Biçer, E. B., & Develi Işıklı, N., (2012). Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey
Biçer, ESEN, And NURSEL DEVELİ IŞIKLI. "Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012
Biçer, ESEN B. And Develi Işıklı, NURSEL D. . "Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, 2012
Biçer, E. B. And Develi Işıklı, N. (2012) . "Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ESEN BİLGE BİÇER And author={NURSEL DEVELİ IŞIKLI}, title={Pezik Turşusu Üretimi Ve Haşlama Süresinin Duyusal Özelliklere Etkisi}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}}