H. A. KARAOĞLAN, "Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi," 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, 2023
KARAOĞLAN, H. A. 2023. Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi. 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , (Erzurum, Turkey).
KARAOĞLAN, H. A., (2023). Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi . 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Turkey
KARAOĞLAN, HATİCE. "Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi," 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Turkey, 2023
KARAOĞLAN, HATİCE A. . "Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi." 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, 2023
KARAOĞLAN, H. A. (2023) . "Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi." 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HATİCE AYBÜKE KARAOĞLAN}, title={Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi}, congress name={1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2023}}