A. YILMAZ Et Al. , "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , Malatya, Turkey, 2022
YILMAZ, A. Et Al. 2022. Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , (Malatya, Turkey).
YILMAZ, A., BAĞIŞ, Ü., DURMAZ, G., & KARABULUT, İ., (2022). Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi . Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey
YILMAZ, AYŞE Et Al. "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Turkey, 2022
YILMAZ, AYŞE Et Al. "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , Malatya, Turkey, 2022
YILMAZ, A. Et Al. (2022) . "Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi , Malatya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYŞE YILMAZ Et Al. }, title={Kavurma İşleminin Bamya Çekirdeği Yağının Oksidatif Stabilite ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi}, congress name={Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2022}}