E. HASTAOĞLU And Ş. TAŞÇI, "Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme," Internatıonal Congress On Food Researches , Sivas, Turkey, pp.209-213, 2022
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. 2022. Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme. Internatıonal Congress On Food Researches , (Sivas, Turkey), 209-213.
HASTAOĞLU, E., & TAŞÇI, Ş., (2022). Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme . Internatıonal Congress On Food Researches (pp.209-213). Sivas, Turkey
HASTAOĞLU, EMRE, And ŞEFAHAT TAŞÇI. "Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme," Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Turkey, 2022
HASTAOĞLU, EMRE And TAŞÇI, ŞEFAHAT. "Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme." Internatıonal Congress On Food Researches , Sivas, Turkey, pp.209-213, 2022
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. (2022) . "Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme." Internatıonal Congress On Food Researches , Sivas, Turkey, pp.209-213.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU And author={ŞEFAHAT TAŞÇI}, title={Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme}, congress name={Internatıonal Congress On Food Researches}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2022}, pages={209-213} }