İ. T. ŞEKER, "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas’a Ait Yenilebilir Bitkiler," 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.41-43, 2020
ŞEKER, İ. T. 2020. Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas’a Ait Yenilebilir Bitkiler. 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , (Konya, Turkey), 41-43.
ŞEKER, İ. T., (2020). Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas’a Ait Yenilebilir Bitkiler . 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu (pp.41-43). Konya, Turkey
ŞEKER, İBRAHİM. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas’a Ait Yenilebilir Bitkiler," 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Turkey, 2020
ŞEKER, İBRAHİM T. . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas’a Ait Yenilebilir Bitkiler." 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.41-43, 2020
ŞEKER, İ. T. (2020) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas’a Ait Yenilebilir Bitkiler." 1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.41-43.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivas’a Ait Yenilebilir Bitkiler}, congress name={1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2020}, pages={41-43} }