N. Kart Et Al. , "GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER," In GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ , Ankara: NOBEL KİTAP, 2024, pp.1-17.
Kart, N. Et Al. GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER. 2024. In GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ , NOBEL KİTAP, Ankara, 1-17.
Kart, N., Özdemir, S., Oğan, Y., TÜRKÖZ BAKIRCI, G., ANDAŞ, Ş., Özkan Önem, E., ... Akdeniz, D.(2024). GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER. GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ (pp.1-17), Ankara: NOBEL KİTAP.
Kart, Nurullah Et Al. "GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER." In GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ , 1-17. Ankara: NOBEL KİTAP, 2024
Kart, Nurullah Et Al. "GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER." GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ , NOBEL KİTAP, 2024, pp.1-17.
Kart, N. Et Al. (2024) "GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER", GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ . Ankara: NOBEL KİTAP.
@bookchapter{bookchapter, author ={Nurullah Kart Et Al. }, chaptertitle={GASTRONOMİ, SANAT VE ESTETİK DENEYİMLER}, booktitle={ GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ}, publisher={NOBEL KİTAP}, city={Ankara},year={2024} }