Z. BARAN And Ş. KARACA, "Coğrafi İşaretin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğine Etkisi:Düzce Örneği," III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , Bingöl-Ordu, Turkey, pp.1-8, 2021
BARAN, Z. And KARACA, Ş. 2021. Coğrafi İşaretin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğine Etkisi:Düzce Örneği. III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , (Bingöl-Ordu, Turkey), 1-8.
BARAN, Z., & KARACA, Ş., (2021). Coğrafi İşaretin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğine Etkisi:Düzce Örneği . III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi (pp.1-8). Bingöl-Ordu, Turkey
BARAN, ZÜLEYHAN, And ŞÜKRAN KARACA. "Coğrafi İşaretin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğine Etkisi:Düzce Örneği," III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Bingöl-Ordu, Turkey, 2021
BARAN, ZÜLEYHAN And KARACA, ŞÜKRAN. "Coğrafi İşaretin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğine Etkisi:Düzce Örneği." III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , Bingöl-Ordu, Turkey, pp.1-8, 2021
BARAN, Z. And KARACA, Ş. (2021) . "Coğrafi İşaretin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğine Etkisi:Düzce Örneği." III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi , Bingöl-Ordu, Turkey, pp.1-8.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZÜLEYHAN BARAN And author={ŞÜKRAN KARACA}, title={Coğrafi İşaretin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliğine Etkisi:Düzce Örneği}, congress name={III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi}, city={Bingöl-Ordu}, country={Turkey}, year={2021}, pages={1-8} }