E. YILDIZ, "Pişirilerek ve Özdeşleştirilerek Hazırlanan Hamurlar," In Tatlı ve Pastacılık , Ankara: Akademisyen, 2023, pp.175-180.
YILDIZ, E. Pişirilerek ve Özdeşleştirilerek Hazırlanan Hamurlar. 2023. In Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen, Ankara, 175-180.
YILDIZ, E., (2023). Pişirilerek ve Özdeşleştirilerek Hazırlanan Hamurlar. Tatlı ve Pastacılık (pp.175-180), Ankara: Akademisyen.
YILDIZ, EVRİM. "Pişirilerek ve Özdeşleştirilerek Hazırlanan Hamurlar." In Tatlı ve Pastacılık , 175-180. Ankara: Akademisyen, 2023
YILDIZ, EVRİM. "Pişirilerek ve Özdeşleştirilerek Hazırlanan Hamurlar." Tatlı ve Pastacılık , Akademisyen, 2023, pp.175-180.
YILDIZ, E. (2023) "Pişirilerek ve Özdeşleştirilerek Hazırlanan Hamurlar", Tatlı ve Pastacılık . Ankara: Akademisyen.
@bookchapter{bookchapter, author ={EVRİM YILDIZ}, chaptertitle={Pişirilerek ve Özdeşleştirilerek Hazırlanan Hamurlar}, booktitle={ Tatlı ve Pastacılık}, publisher={Akademisyen}, city={Ankara},year={2023} }