Ö. P. CAN Et Al. , "Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi," International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.2, no.1, pp.30-33, 2016
CAN, Ö. P. Et Al. 2016. Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi. International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.2, no.1 , 30-33.
CAN, Ö. P., ŞAHİN, S., ELİGÜZEL, A., & DİNÇER, A., (2016). Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi. International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.2, no.1, 30-33.
CAN, ÖZLEM Et Al. "Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi," International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.2, no.1, 30-33, 2016
CAN, ÖZLEM P. Et Al. "Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi." International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.2, no.1, pp.30-33, 2016
CAN, Ö. P. Et Al. (2016) . "Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi." International Journal of Pure and Applied Sciences , vol.2, no.1, pp.30-33.
@article{article, author={ÖZLEM PELİN CAN Et Al. }, title={Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={International Journal of Pure and Applied Sciences}, year=2016, pages={30-33} }