R. Gürkan Et Al. , "Hidrür Oluşturma Tekniği İle Gıda ve İçecek Örneklerinde Selenyum ve Antimon Tayini," IV. Eser Analiz Kongresi , Sakarya, Turkey, 2016
Gürkan, R. Et Al. 2016. Hidrür Oluşturma Tekniği İle Gıda ve İçecek Örneklerinde Selenyum ve Antimon Tayini. IV. Eser Analiz Kongresi , (Sakarya, Turkey).
Gürkan, R., Altunay, N., & Orhan, U., (2016). Hidrür Oluşturma Tekniği İle Gıda ve İçecek Örneklerinde Selenyum ve Antimon Tayini . IV. Eser Analiz Kongresi, Sakarya, Turkey
Gürkan, RAMAZAN, NAİL ALTUNAY, And Ulaş Orhan. "Hidrür Oluşturma Tekniği İle Gıda ve İçecek Örneklerinde Selenyum ve Antimon Tayini," IV. Eser Analiz Kongresi, Sakarya, Turkey, 2016
Gürkan, RAMAZAN Et Al. "Hidrür Oluşturma Tekniği İle Gıda ve İçecek Örneklerinde Selenyum ve Antimon Tayini." IV. Eser Analiz Kongresi , Sakarya, Turkey, 2016
Gürkan, R. Altunay, N. And Orhan, U. (2016) . "Hidrür Oluşturma Tekniği İle Gıda ve İçecek Örneklerinde Selenyum ve Antimon Tayini." IV. Eser Analiz Kongresi , Sakarya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={RAMAZAN GÜRKAN Et Al. }, title={Hidrür Oluşturma Tekniği İle Gıda ve İçecek Örneklerinde Selenyum ve Antimon Tayini}, congress name={IV. Eser Analiz Kongresi}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2016}}