A. K. Çiftçi And İ. T. ŞEKER, "Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.2, pp.1302-1317, 2021
Çiftçi, A. K. And ŞEKER, İ. T. 2021. Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.2 , 1302-1317.
Çiftçi, A. K., & ŞEKER, İ. T., (2021). Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?. JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.2, 1302-1317.
Çiftçi, Ali, And İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER. "Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.2, 1302-1317, 2021
Çiftçi, Ali K. And ŞEKER, İBRAHİM T. . "Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.2, pp.1302-1317, 2021
Çiftçi, A. K. And ŞEKER, İ. T. (2021) . "Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.9, no.2, pp.1302-1317.
@article{article, author={Ali Kemal Çiftçi And author={İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER}, title={Türkiye’de Covid-19 Pandemi Döneminde Besinleri Hazırlama, Pişirme ve Saklama Uygulamalarında Değişiklik Oldu mu?}, journal={JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES}, year=2021, pages={1302-1317} }