E. HASTAOĞLU And Ş. TAŞÇI, "Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları," International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference , Malatya, Turkey, 2022
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. 2022. Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları. International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference , (Malatya, Turkey).
HASTAOĞLU, E., & TAŞÇI, Ş., (2022). Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları . International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference, Malatya, Turkey
HASTAOĞLU, EMRE, And ŞEFAHAT TAŞÇI. "Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları," International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference, Malatya, Turkey, 2022
HASTAOĞLU, EMRE And TAŞÇI, ŞEFAHAT. "Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları." International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference , Malatya, Turkey, 2022
HASTAOĞLU, E. And TAŞÇI, Ş. (2022) . "Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları." International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference , Malatya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMRE HASTAOĞLU And author={ŞEFAHAT TAŞÇI}, title={Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları}, congress name={International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference}, city={Malatya}, country={Turkey}, year={2022}}