M. Yılmaz And E. Özkan Önem, "Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.465-475, 2020
Yılmaz, M. And Özkan Önem, E. 2020. Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1 , 465-475.
Yılmaz, M., & Özkan Önem, E., (2020). Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 465-475.
Yılmaz, MERAL, And ESRA ÖZKAN ÖNEM. "Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, 465-475, 2020
Yılmaz, MERAL And Özkan Önem, ESRA Ö. . "Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.465-475, 2020
Yılmaz, M. And Özkan Önem, E. (2020) . "Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.4, no.1, pp.465-475.
@article{article, author={MERAL YILMAZ And author={ESRA ÖZKAN ÖNEM}, title={Effect of Local Foods Presentation in Hotels Menus on Hotel Preference: Gaziantep Example}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={465-475} }