M. Yılmaz And E. Özkan Önem, "Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food," 1. Uluslararası Kanser Günleri , Sivas, Turkey, pp.568, 2019
Yılmaz, M. And Özkan Önem, E. 2019. Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food. 1. Uluslararası Kanser Günleri , (Sivas, Turkey), 568.
Yılmaz, M., & Özkan Önem, E., (2019). Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food . 1. Uluslararası Kanser Günleri (pp.568). Sivas, Turkey
Yılmaz, MERAL, And ESRA ÖZKAN ÖNEM. "Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food," 1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Turkey, 2019
Yılmaz, MERAL And Özkan Önem, ESRA Ö. . "Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food." 1. Uluslararası Kanser Günleri , Sivas, Turkey, pp.568, 2019
Yılmaz, M. And Özkan Önem, E. (2019) . "Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food." 1. Uluslararası Kanser Günleri , Sivas, Turkey, p.568.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MERAL YILMAZ And author={ESRA ÖZKAN ÖNEM}, title={Cancer Risk and New Gastronomic Trends:Slow Food and Raw Food}, congress name={1. Uluslararası Kanser Günleri}, city={Sivas}, country={Turkey}, year={2019}, pages={568} }