E. HASTAOĞLU Et Al. , "Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.3, pp.1084-1113, 2021
HASTAOĞLU, E. Et Al. 2021. Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.3 , 1084-1113.
HASTAOĞLU, E., ERDOĞAN, M., & IŞKIN, M., (2021). Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası. Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.3, 1084-1113.
HASTAOĞLU, EMRE, Melda ERDOĞAN, And MUSTAFA IŞKIN. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası," Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.3, 1084-1113, 2021
HASTAOĞLU, EMRE Et Al. "Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.3, pp.1084-1113, 2021
HASTAOĞLU, E. ERDOĞAN, M. And IŞKIN, M. (2021) . "Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası." Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , vol.25, no.3, pp.1084-1113.
@article{article, author={EMRE HASTAOĞLU Et Al. }, title={Gastronomi Turizmi Kapsamında Türkiye Peynir Çeşitliliği Haritası}, journal={Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={1084-1113} }