A. ALİM Et Al. , "Sivas İl Merkezinde Satılan Hazır Çiğ Köftelerin Escherichia coli O157 H7 Suşu Yönünden Değerlendirilmesi," X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , Turkey, 2012
ALİM, A. Et Al. 2012. Sivas İl Merkezinde Satılan Hazır Çiğ Köftelerin Escherichia coli O157 H7 Suşu Yönünden Değerlendirilmesi. X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , (Turkey).
ALİM, A., ŞAHİN, S., ATAŞ, A. D., TURGUT, N. H., & ATAŞ, M., (2012). Sivas İl Merkezinde Satılan Hazır Çiğ Köftelerin Escherichia coli O157 H7 Suşu Yönünden Değerlendirilmesi . X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Turkey
ALİM, AHMET Et Al. "Sivas İl Merkezinde Satılan Hazır Çiğ Köftelerin Escherichia coli O157 H7 Suşu Yönünden Değerlendirilmesi," X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Turkey, 2012
ALİM, AHMET Et Al. "Sivas İl Merkezinde Satılan Hazır Çiğ Köftelerin Escherichia coli O157 H7 Suşu Yönünden Değerlendirilmesi." X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , Turkey, 2012
ALİM, A. Et Al. (2012) . "Sivas İl Merkezinde Satılan Hazır Çiğ Köftelerin Escherichia coli O157 H7 Suşu Yönünden Değerlendirilmesi." X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı) , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET ALİM Et Al. }, title={Sivas İl Merkezinde Satılan Hazır Çiğ Köftelerin Escherichia coli O157 H7 Suşu Yönünden Değerlendirilmesi}, congress name={X. Ulusal Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı)}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}