E. DİNÇER And M. KIVANÇ, "Çeşitli Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
DİNÇER, E. And KIVANÇ, M. 2009. Çeşitli Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey).
DİNÇER, E., & KIVANÇ, M., (2009). Çeşitli Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey
DİNÇER, EMİNE, And MERİH KIVANÇ. "Çeşitli Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
DİNÇER, EMİNE And KIVANÇ, MERİH. "Çeşitli Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
DİNÇER, E. And KIVANÇ, M. (2009) . "Çeşitli Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE DİNÇER And author={MERİH KIVANÇ}, title={Çeşitli Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Açıdan İncelenmesi}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}}