T. DEMİR And E. B. SUR, "Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, 2012
DEMİR, T. And SUR, E. B. 2012. Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , (Denizli, Turkey).
DEMİR, T., & SUR, E. B., (2012). Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması . Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey
DEMİR, TUĞBA, And ESEN BİLGE BİÇER. "Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2012
DEMİR, TUĞBA And SUR, ESEN B. . "Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, 2012
DEMİR, T. And SUR, E. B. (2012) . "Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUĞBA DEMİR And author={ESEN BİLGE BİÇER}, title={Peskütan ve Süzme Yoğurdun Kimyasal Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerinin Karşılaştırılması}, congress name={Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2012}}