H. ELEROĞLU And A. YILDIRIM, "Yeni Bir Teknoloji ile Kurutulan Tavuk Dışkısının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapısının Belirlenmesi," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, pp.28-34, 2014
ELEROĞLU, H. And YILDIRIM, A. 2014. Yeni Bir Teknoloji ile Kurutulan Tavuk Dışkısının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapısının Belirlenmesi. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.11, no.1 , 28-34.
ELEROĞLU, H., & YILDIRIM, A., (2014). Yeni Bir Teknoloji ile Kurutulan Tavuk Dışkısının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapısının Belirlenmesi. Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, 28-34.
ELEROĞLU, HASAN, And ARDA YILDIRIM. "Yeni Bir Teknoloji ile Kurutulan Tavuk Dışkısının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapısının Belirlenmesi," Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, 28-34, 2014
ELEROĞLU, HASAN And YILDIRIM, ARDA. "Yeni Bir Teknoloji ile Kurutulan Tavuk Dışkısının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapısının Belirlenmesi." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, pp.28-34, 2014
ELEROĞLU, H. And YILDIRIM, A. (2014) . "Yeni Bir Teknoloji ile Kurutulan Tavuk Dışkısının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapısının Belirlenmesi." Tavukçuluk Araştırma Dergisi , vol.11, no.1, pp.28-34.
@article{article, author={HASAN ELEROĞLU And author={ARDA YILDIRIM}, title={Yeni Bir Teknoloji ile Kurutulan Tavuk Dışkısının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Yapısının Belirlenmesi}, journal={Tavukçuluk Araştırma Dergisi}, year=2014, pages={28-34} }