Ö. Yalçınçıray Et Al. , " Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.244-253, 2022
Yalçınçıray, Ö. Et Al. 2022. Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2 , 244-253.
Yalçınçıray, Ö., Hastaoğlu, E., Göksel Saraç, M., & Can, Ö. P., (2022). Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, 244-253.
Yalçınçıray, Özlem Et Al. " Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, 244-253, 2022
Yalçınçıray, Özlem Et Al. " Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.244-253, 2022
Yalçınçıray, Ö. Et Al. (2022) . " Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.26, no.2, pp.244-253.
@article{article, author={Özlem Yalçınçıray Et Al. }, title={ Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={244-253} }